Challenge Run volwassenen

De Challenge Run is uitermate geschikt voor allerlei soorten groepen. Zoekt u een activiteit voor uw personeelsvereniging, sportvereniging, vrijgezellenfeest of familiegroep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Programma
Ontvangst op het GoChallenge terrein vanaf 13.30 uur.
U wordt ontvangen door de hoofdinstructeur die uitleg zal geven over de invulling van het programma en de activiteiten. U heeft de mogelijkheid om uw kostbaarheden in bewaring te geven. Iedereen ontvangt een flesje water ter verfrissing gedurende de activiteiten.

De Challenge Run bestaat uit diverse actieve en sportieve outdooractiviteiten. Er wordt een roulatieprogramma opgesteld waarbij diverse activiteiten in tijdsblokken achter elkaar gedaan worden. Zo komen o.a. het spectaculaire Hoogteparcours, Trapezesprong, Klimtoren, kratstapelen, Kanovaren, Bungee Run, Boogschieten, Bikesteppers en vlotvaren aan bod.

In teams van 6 personen dienen stempels te worden behaald. De deelnemers binnen de teams maken elkaar sterk, omdat bij de diverse onderdelen steeds andere vaardigheden worden gevraagd. Daardoor kan iedereen een bijdrage leveren. Aan het einde van de dag wordt het winnende team met een prijs beloond.

Mogelijkheden Eten & Drinken

  • Ontvangst met koffie/thee en een muffin
  • Het is mogelijk om in het restaurant van de kaart te bestellen
  • Er staan snoepautomaten en er is ijs verkrijgbaar
  • Als afsluiting van de dag kunt u flatbreads bakken. U mag zelf het flatbread maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna worden deze afgebakken in een traditionele steenoven
  • Ook is het mogelijk een buffet (Canadees/Koud/Warm) of een barbecue te boeken

TIP 1: Sluit de middag af met een maaltijd in het gezellige nabijgelegen restaurant!
TIP 2: Wij kunnen voor u het busvervoer verzorgen, zodat niemand de Bob hoeft te zijn!

Prijs per persoon: € 22.50 Euro.
Deze prijs is geldig bij minimaal 25 deelnemers.
Duur programma: ca. 3.5 uur.


Meerdere activiteiten?
Wilt u meerdere activiteiten combineren met elkaar?
Dat kan, vraag dan een prijs op


Challenge Run volwassenen formulier: